Killer weekend

Killer weekend? ja dat zou je zo wel kunnen noemen, om diverse redenen was dit weekend gewoon top te noemen, als eerste was het zaterdag zo dat Lieke en ik 10 jaar samen zijn, verder met vrienden nog naar 2 te zieke feesten geweest, 2 totaal verschillende feesten maar zo chill 🙂

Z477_missgracesparklingpink_fpsvsaterdag samen met lieke en de kids doorgebracht, eerst even lekker bij de bakker gegeten daarna nog lekker chill thuis, einde van de middag konden we (eindelijk) Lieke der nieuwe fiets ophalen! Om der fiets te testen maar even pokemons vangen met de kids 🙂 kon papa ondertussen relaxed tv kijken.

 

In de avond ging het los, ik zou samen met Ab naar een party in Blijburg aan zee gaan, voor het eerst dat ik het gevoel had dat ik 1 van de jongste was 🙂 das voor de verandering ook wel leuk.
initieel zouden we met zijn 2en gaan, maar Jerry zou ook meegaan uiteindelijk, na 20 minuten wachten op Jerry die zijn schoenen moest zoeken 🙂 op weg naar Blijburg. omdat het in Amsterdam ZO een zooitje is met de wegen moesten we dwars door Amsterdam. aangekomen in de Wibautstraat belde we Richard op om te vragen of die ook mee wilde, erg gezellig en een chille gast die Richard 🙂

Aangekomen in Blijburg was het een 326512_481x339_427900zotte party, Wiggle Wiggle, nog nooit zoveel vrouwen en zo weinig mannen gezien die gewoon ff een dikke party neerzetten op het strand. sfeer was echt top en iedereen en alles liep daar gewoon gemoedelijk rond.

 

Rond een uurtje of 2 belde Diego op over een Technofeest in ruigoord, aangezien niemand daar nog geweest was zijn we vervolgens Diego en vriendin gaan ophalen om door te gaan naar Ruigoord. nu was het feest in Blijburg al goed en vet maar Ruigoord sloeg alles, dikke beats in de kerk van Ruigoord! buiten stonden kraampjes en een groot kampvuur, bij het kampvuur was het echt chill vertoeven met de kicks in je rug uit de kerk. binnen in de kerk ging het zo hard dat de volledige vloer gewoon stond de vibreren! mocht je niet kunnen dansen dan bewoog je vanzelf wel door de vloer!

328894_558x292_431620

Rond een uurtje of 5 was het tijd om naar huis te gaan, inmiddels nuchter als 1 van de weinige, iedereen maar naar huis gebracht voor zelf naar huis te gaan. eenmaal thuis gekomen sta ik in de douche, hoor ik ineens “KIEKEBOE!” was het de kleine man die al wakker was, kleine man vervolgens weer in bed gelegd met de mededeling dat het toch nog wel wat vroeg was en toen zelf ook maar naar bed gegaan om vervolgens om 16:30 weer wakker te worden (ik hou van mijn vrouw die gewoon de hele dag met de kids op stap was)

zzz_enjoil_doterra

 

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *